Κλάδος οχημάτων μεταφορών Φωτιά/ τρομοκρατικές ενέργειες - ΟΜΑΣ Insurance

Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΟΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Κλάδος οχημάτων μεταφορώνΚλάδος οχημάτων μεταφορών

Η αστική ευθύνη έναντι τρίτων είναι η βασική κάλυψη που πρέπει να έχουν όλα τα οχήματα τα οποία φέρουν αριθμούς κυκλοφορίας, η οποία αφορά την υποχρεωτική κάλυψη που πρέπει να έχουν όλα τα οχήματα βάση του νόμου 4261 του 2014.
Επιπλέον υπάρχουν και οι προαιρετικές καλύψεις οι οποίες δεν είναι υποχρεωτικές από το νόμο, είναι όμως χρήσιμες εάν ο ασφαλισμένος θέλει να έχει το όχημα του εξασφαλισμένο από μια σειρά κινδύνων όπως:
1.Φωτιά
2.Φωτιά/ τρομοκρατικές ενέργειες/ κακόβουλες ενέργειες
3.Θραύση κρυστάλλων
4.Κλοπή ολική
5.Κλοπή μερική
6.Φυσικά φαινόμενα/χαλάζι
7. Ίδιες Ζημιές ή Μικτή
 
Χρήσιμο: εάν τρακάρετε εφόσον έχετε συνεργασία με την εταιρεία μας, σας παρέχεται πλήρης υποστήριξη σε συνεργαζόμενα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και όχημα αντικατάστασης όταν κρίνεται αναγκαίο.
Για να ελέγξετε αν το όχημά σας είναι ασφαλισμένο μπορείτε να πατήσετε εδώ

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρεία επιλέξετε να ασφαλιστείτε έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε πακέτο οδικής και ταξιδιωτικής ασφαλείας ως επιπλέον κάλυψη στο υπάρχον ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ασφαλιστείτε με ξεχωριστό συμβόλαιο οδικής  βοήθειας για οσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

ΚΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Ιδιαίτερης σημασίας χρήζει ο κλάδος ασφάλισης μεταφορών, ο   όποιος αφορά την ασφάλιση των μεταφερόμενων εμπορευμάτων που διακινούνται με τις εισαγωγές καθώς και τις εξαγωγές αλλά και τις εσωτερικές διακινήσεις δηλαδή εντός της χώρας. Μπορούμε λοιπόν να ασφαλίσουμε εμπορεύματα ή την ευθύνη όταν αυτά μεταφέρονται σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκουν αυτά δηλαδή χύμα υγρά ή στερεά φορτία, γενικά φορτία ή εξειδικευμένα φορτία με την προϋπόθεση ότι αυτά διακινούνται με οποιαδήποτε αναγνωρισμένο μεταφορικό μέσο.
Κατά τη μεταφορά μπορούν να ασφαλιστούν εμπορεύματα ή αντικείμενα όπως:
 
  • Μηχανήματα
  • Πρώτες ύλες
  • Αγροτικά προϊόντα
  • Βιομηχανικά προϊόντα
  • Καύσιμα κλπ

Επιστροφή στο περιεχόμενο